Werkwijze

Persoonlijk
Ik hecht grote waarde aan persoonlijk contact. In de korte periode die er is voorafgaand aan de ceremonie vind ik actief communiceren en blijven afstemmen ongelooflijk belangrijk.

Werkwijze

Samen bespreken
Ik wil alle opdrachtgevers de mogelijkheid tot ontmoeten bieden waarin we de muziek samen bespreken. Een uitvaart of herdenking is voor mij niet ‘een optreden’. Het is een zorgvuldig samengesteld ritueel waar ik met passie en betrokkenheid aan bijdraag. Zowel in een voorgesprek als bij de daadwerkelijke ceremonie.

De muzikale bijdrage
Ik studeer naar wens één, twee of drie nummers in voor de ceremonie. Ik heb geen standaard lijst met liedjes om uit te kiezen, ik bereid de muziek voor die echt past bij uw dierbare. Misschien was hij/ zij liefhebber van een bepaalde artiest/ band of van een bepaald genre muziek? Bekijk ook de repertoire-inspiratie. Misschien heeft u een overkoepelend thema waar de muziek in moet passen, of wilt u helemaal geen bestaande muziek maar dat ik iets speciaal voor de gelegenheid componeer? Er is veel mogelijk, neem contact op om te zien wat ik voor u kan betekenen.