Uitvaart

“Joost weet met zijn muziek en zijn warme stem altijd de gevoelige snaar te raken. Ik heb nu twee uitvaarten meegemaakt waar hij een aantal liedjes heeft gespeeld, dat gaf elke keer weer een ontzettend grote meerwaarde. Live gespeelde muziek komt bij zo’n intieme bijeenkomst, de laatste groet die je aan iemand brengt, echt veel sterker binnen dan een afgespeelde opname. Ik kan Joost echt aanbevelen.”  –  Eveline Braak

Waarom live muziek?
Dat wat niet in woorden te vatten is, kan met livemuziek worden overgebracht. Livemuziek  raakt en maakt de uitvaart persoonlijk.
Het verbindt de nabestaanden met elkaar, in nagedachtenis aan hun dierbare.
Livemuziek geeft troost.

Persoonlijk
Muziek maken bij een afscheid ervaar ik als een zeer betekenisvolle taak die ik met grote toewijding uitvoer. Ik heb altijd een ontmoeting van te voren waarin ik de wensen doorspreek en met suggesties kan komen. Dat is ook de reden dat ik alleen regionaal werk. Ik heb geen vaste repertoirelijst, ik studeer de muziek in die echt past bij de overledene. Klik hier voor een indruk van de mogelijkheden.

Op maat componeren
Ik kan naar aanleiding van ons voorgesprek een speciaal nummer componeren voor de overledene. Ik schrijf de tekst en de muziek op basis van de informatie die ik krijg, en laat me inspireren door de sfeer en de kracht die bij de persoon horen. Klik hier voor wat voorbeelden van eigen werk. Neem contact op voor de mogelijkheden.