Uitvaart

Dat wat niet in woorden te vatten is, kan met livemuziek tijdens de begrafenis of crematie worden overgebracht. Livemuziek komt binnen en maakt de uitvaart persoonlijk.
Het verbindt de nabestaanden met elkaar, in nagedachtenis aan hun dierbare.
Livemuziek geeft troost.

“Joost weet met zijn muziek en zijn warme stem altijd de gevoelige snaar te raken. Ik heb nu twee uitvaarten meegemaakt waar hij een aantal liedjes heeft gespeeld, dat gaf elke keer weer een ontzettend grote meerwaarde. Live gespeelde muziek komt bij zo’n intieme bijeenkomst, de laatste groet die je aan iemand brengt, echt veel sterker binnen dan een afgespeelde opname. Ik kan Joost echt aanbevelen.”  –  Eveline Braak

Vraag naar de mogelijkheden

Uitvaartmuziek tijdens de begrafenis van je vader, moeder of ander dierbare

Persoonlijk

Muziek maken bij een afscheid en in het bijzonder tijdens een begrafenis ervaar ik als een zeer betekenisvolle taak die ik met grote toewijding uitvoer. Ik heb vaak een ontmoeting van te voren waarin ik de wensen doorspreek en met suggesties kan komen. Ik heb geen vaste repertoirelijst, ik studeer de muziek in die echt past bij de overledene. Ik kan een breed spectrum aanbieden, van singer/songwriter tot pop/rock of instrumentaal. Bekijk ook mijn repertoire voor een indruk van de mogelijkheden.

Muziek op maat componeren

Ik kan naar aanleiding van ons voorgesprek een speciaal nummer componeren voor de overledene.
Ik schrijf de tekst en de muziek op basis van de informatie die ik krijg, en laat me inspireren door de sfeer en de kracht die bij de persoon horen. Kijk ook naar wat voorbeelden van eigen werk.

Vraag naar de mogelijkheden