Herdenking

“Joost heeft met zijn gitaarspel en zang een warme, invoelende en waardevolle bijdrage geleverd aan Wereldlichtjesdag.”  – Suzanne van Horssen, ritueelbegeleider.             

Herdenken
Dierbaren herinneren, op wat voor een manier dan ook, is iets dat we allen doen. Met live gespeelde muziek geef je een herdenking een mooie, persoonlijke noot.
We houden onze herinneringen levend. Samen onze dierbaren herinneren en herdenken is een ritueel. Aandachtig stilstaan in verbinding en kracht. Livemuziek geeft hier een enorme meerwaarde bij.

Herdenking

De muziek
Ik draag met mijn optreden graag bij aan een onvergetelijke ceremonie, waarbij de verbinding met onze dierbaren voelbaar wordt. Een liedtekst kan worden gehoord, meegezongen of meegelezen. Ik kan instrumentaal gitaar spelen bij rituele handelingen, zoals het aansteken van kaarsen of het neerleggen van bloemen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tekst en compositie
Ik componeer en schrijf graag op maat, speciaal voor uw gelegenheid. We kunnen met elkaar een muzikale en inhoudelijke bijeenkomst samenstellen.
Ik werk samen met romanschrijver/ dichter Suzan Hilhorst om gesproken en/ of  gezongen teksten op maat te kunnen leveren. Inhoudelijk en poëtisch.
Laat een bericht achter als u behoefte heeft aan meer informatie, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.