Begrafenis gitarist

Op zoek naar een begrafenis gitarist? Ik ben Joost Brouwer, ik zing en speel gitaar tijdens een begrafenis of herdenking.

Muziek maken tijdens een uitvaart geeft een persoonlijke noot en is voor mij niet zomaar ‘een optreden’. Ik kan bepaalde liedjes spelen -die eventueel ook meegezongen kunnen worden-, en kan ook instrumentaal begeleiden tijdens de ceremonie. Ik bespreek van tevoren de details van de ceremonie en zoek hier met u passende muziek bij. Ik heb geen standaard repertoire en kan zelfs muziek componeren speciaal voor de uitvaart van uw dierbare. Heeft hij of zij een voorkeur voor een muziekstijl of een muzikant/band? Met mijn gitaar kan ik een breed spectrum aanbieden, van singer/songwriter tot pop/rock of instrumentaal. Bekijk mijn repertoire voor de mogelijkheden.

Begrafenis gitarist Joost Brouwer

Begrafenis met gitaar en zang

“Joost weet met zijn muziek en zijn warme stem altijd de gevoelige snaar te raken. Ik heb nu twee uitvaarten meegemaakt waar hij een aantal liedjes heeft gespeeld, dat gaf elke keer weer een ontzettend grote meerwaarde. Live gespeelde muziek komt bij zo’n intieme bijeenkomst, de laatste groet die je aan iemand brengt, echt veel sterker binnen dan een afgespeelde opname. Ik kan Joost echt aanbevelen.”  –  Eveline Braak

Persoonlijke noot

Ik bespreek altijd eerst de wensen met u en zoek bijpassende muziek die ik op de begrafenis begeleid met gitaar kan spelen. Deze selectie bespreek ik met u zodat het aansluit op uw wensen. Indien gewenst kan ik ook op maat een nummer componeren. Daarvoor wil ik dat de muziek en tekst passend is voor de ceremonie en de overledene. Ik laat me inspireren door de sfeer en de kracht die bij de persoon horen.

Bent u ook geïnteresseerd in wat ik voor u kan betekenen, neem dan a.u.b. contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden.